Video: Portie fitness met Grand Slam Tennis

De Nintendo Wii staat natuurlijk bekend om het sporten, en de nieuwe tennis game van Electronic Arts weet daar ook zijn graantje in mee te pikken. In Grand Slam Tennis kun je namelijk bijhouden hoeveel calorieën je verbrandt tijdens het slaan van een balletje.

Ook kun je jezelf een doel stellen voor het aantal calorieën dat je in een bepaalde tijd wilt halen. En zeg nou zelf, een beter excuus om te gamen dan dit is er toch niet?

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?