Video: Pokémon Sword & Shield DLC The Crown Tundra onthuld

Geplaatst: 29 september 2020 19:40

Het volgende uitbreidingspakket van Pokémon Sword en Shield staat klaar. Pokémontrainers kunnen binnenkort aan de slag met The Crown Tundra DLC.

The Crown Tundra brengt de speler naar het koude landschap van de Galar-regio. We zien dat het legendarische vogel trio weer aanwezig is. Zapdos, Articuno en Moltres krijgen alle drie een nieuwe Galar-variant. Er komen een heleboel bekende Pokémon met The Crown Tundra mee. Zo is er ook een nieuwe co-op modus genaamd Dynamax Adventure, waarin je de oude legendarische Pokémon van de franchise kunt vangen. Je kunt in de nieuwe uitbreiding opnieuw tegen Gym-leaders vechten in de Galarian Star Tournament modus. Bekijk hier onze review van de eerste uitbreiding The Isle of Armor.

Pokémon Sword & Shield zijn nu beschikbaar voor de Nintendo Switch. The Crown Tundra uitbreiding is beschikbaar vanaf 22 oktober.

Bron: The Official Pokémon Channel
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Pokémon Sword

Series

Pokémon

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

Platforms

Nintendo Switch

Releasewindow

15 november 2019

Ontwikkelaar

Game Freak

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord