Check hier alle PlayStation State of Play content

Video: PlayStation week 35

In de 'Nieuwste trailers' laten we jullie elke zaterdag de nieuwste trailers zien die afgelopen week zijn uitgekomen voor de PlayStation 3 en de PSP. Elke zaterdag kunnen jullie dus gennieten van de nieuwste trailers, geselecteerd door Gameliner.

Vorige week zaterdag lieten we jullie een aantal nieuwe PlayStation Move games zien. Deze zaterdag stappen we echter gewoon weer over op de oude vertrouwde games zonder PlayStation Move.

Zo verscheen de announce trailer van Yakuza 4.

Toont Square Enix de Limited Collector's Edition van Final Fantasy XIV.

Laat Immentum zijn eerste screenshots zien.

Ook laten een aantal PSP games hun eerste beelden zien.

Zien we meer van Cyber Wars.

Valkyria Chronicles 2 toont nieuwe gameplay beelden.

En voor het PSN verschijnt er in december een nieuwe titel.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?