Video: Platinum Games komt met Vanquish

Begin deze maand lieten wij weten dat ontwikkelaar Platinum Games, een nieuwe game binnenkort zou aankondigen. Op de Japanse website stond een countdown, dat aftelde naar een nieuwe project van deze ontwikkelaar.

De countdown is inmiddels gestopt, en weten we eindelijk over welke game het gaat. Het is geen opvolger van MadWorld of een spin-off van Bayonetta, maar het gaat hier om iets nieuws. Het gaat om een shooter-game, met de naam Vanquish.

In de game worden de Verenigde Staten onder vuur genomen, door een nog onbekende dreiging. Als super soldaat moet je de stad redden van zijn ondergang. De game wordt geleid door Shinji Mikami, de grote man achter Resident Evil. Meer over de game is helaas nog niet bekend.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?