Plants vs. Zombies: Garden Warfare 2

  • Ontwikkelaar PopCap
  • Eerste releasedatum 25 februari 2016
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • Genre Third-Person Shooter
  • Gameliner score

Video: Plants vs. Zombies: Garden Warfare 2 bèta onderweg

Gamers in het bezit van een PlayStation 4 of een Xbox One kunnen vanaf volgende week donderdag aan de slag met de open multiplayer bèta van Plants vs. Zombies Garden Warfare 2. De bèta is beschikbaar vanaf 14 januari tot en met 18 januari 2016.

De volledige game Plants vs. Zombies: Garden Warfare 2 is vanaf 25 februari 2016 te verkrijgen voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?