Video: Planet Coaster krijgt opnieuw een gratis uitbreiding

Geplaatst:
Aangepast: 14 november 2019 22:35

Frontier heeft tijdens de livestream gisterenavond een nieuwe update voor Planet Coaster aangekondigd. Zo krijgt de game een uitgebreide personeelsmanagement optie. Deze nieuwe optie mogelijkheid, samen met een heleboel andere content, is binnenkort gratis verkrijgbaar voor iedereen.

Er wordt ook een nieuwe modus toegevoegd genaamd Scenario Editor en de game krijgt wederom een aantal nieuwe achtbanen, flat rides en mogelijk ook nieuwe attributen om je pretpark verder aan te kleden. Je kunt de trailers van de personeelsmanagement en nieuwe attracties hieronder bekijken.

Met deze update viert Frontier de verjaardag van Planet Coaster. De game kwam in november vorig jaar uit, nadat het een jaar als Early Access verkrijgbaar was voor de fans. Nu nog steeds spelen meer dan 1 miljoen spelers wereldwijd de game elke dag. De review van deze game kun je hier lezen.

Meer informatie rondom deze zogenaamde Anniversary-update verschijnt de komende weken.

Bron: Frontier
Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Planet Coaster

Series

-

Uitgever

Frontier

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

17 november 2016

Ontwikkelaar

Frontier Developments

Gameliner Awards

-

Lees meer