Video: Pijnlijk transport in God of War 3

Wie mijn preview van God of War 3 gelezen heeft weet al hoe creatief Kratos is bij gebrek aan beter. Aangezien de beste man soms afstanden door de lucht moet overbruggen, zit er voor hem niks anders op dan maar creatief om te gaan met het overvliegende gespuis.

Benieuwd hoe Kratos dit aanpakt? Bekijk hieronder dan de video en geniet tegelijk van de bloedmooie graphics, met nadruk op bloed.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?