Video: Paperboy Elite loopt kranten in nieuwe trailer

Als krantenjongen ken ik de gevaren van het krantenlopen. Vooral tijdens deze vorst is het oppassen geblazen. Ook Paperboy heeft het er moeilijk mee, maar jij kunt hem helpen!

In Paperboy Elite voor de iPhone en iPod touch speel je opnieuw de klassieker uit 1984. Paperboy Elite zal binnenkort in de App Store verschijnen. Geniet in de tussentijd van deze nieuwe video.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?