Video: Overwatch 2 officieel aangekondigd

Geplaatst:
Aangepast: 2 november 2019 20:55

Overwatch 2 officieel aangekondigd. Blizzard kondigde de game aan tijdens BlizzCon.

Tijdens de openingsceremonie van BlizzCon werd als eerste een nieuwe cinematische trailer van Overwatch getoond. De trailer heet The Story So Far en toont het verhaal van de strijd die het Overwatch-team tot nu toe heeft gevoerd tegen Null Sector.

Daarna werd een nieuwe video getoond die toont hoe het verhaal verder gaat. De video toont hoe de helden van Overwatch een flinke tegenslag te verwerken krijgen. Uiteindelijk komt iedereen bij elkaar en werken ze samen om de enorme robot een halt toe te roepen. Vol trots kondigt Winston aan dat het Overwatch-team weer bij elkaar is en verdergaat met hun strijd tegen Null Sector.

Overwatch 2 is een vervolg op Overwatch met nieuwe features en gameplay-mogelijkheden. De game krijgt Story Missions die je het verhaal vertellen van Overwatch en hun strijd tegen Null Sector. Daarnaast krijgt elke Hero ook zijn eigen Hero Missions, die een hoge herspeelbaarheid hebben en gericht zijn op multiplayer. Overwatch 2 krijgt daarnaast ook een levelsysteem waarmee je je Hero's sterker kunt maken en verschillende vaardigheden kunt geven. Ook komt er een nieuwe PvP-modus die Push heet en worden er nieuwe maps en Hero's aan de game toegevoegd. Wat ook direct opvalt aan de getoonde trailer is dat de game en de verschillende Hero's allemaal een nieuwe look hebben gekregen. Alle maps, Hero's en skins die je in Overwatch hebt, zijn straks ook allemaal beschikbaar in Overwatch 2.

Overwatch 2 heeft nog geen releasedatum.

Bron: Blizzard Entertainment
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Overwatch 2

Series

-

Uitgever

Blizzard Entertainment

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

4 oktober 2022

Ontwikkelaar

Blizzard Entertainment

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord