Fire Pro Wrestling World
  • ONTWIKKELAAR ZEX Corporation
  • EERSTE RELEASEDATUM 28 september 2018
  • PLATFORMEN PlayStation 4
  • GENRE Fighting
  • GAMELINER SCORE -

Video: Overview trailer voor Fire Pro Wrestling World onthuld

Eind augustus kunnen bezitters van een PlayStation 4 aan de slag met Fire Pro Wrestling World. Om je vast een beeld te geven van de game, onthulde PlayStation een nieuwe overview trailer.

De cult klassieker verscheen vorig jaar al voor de pc en werd goed ontvangen. Een PlayStation 4-versie blijft dan ook niet uit. In de overview trailer zien we enkele dingen voorbijkomen, zoals hoe je een speler helemaal naar smaak kunt customizen. Je ziet het hieronder.

Fire Pro Wrestling World verschijnt op 28 augustus voor de PlayStation 4.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?