My Friend Pedro

  • Ontwikkelaar DeadToast Entertainment
  • Eerste releasedatum 20 juni 2019
  • Platformen Pc, Xbox One, Nintendo Switch
  • Genre Actie, Platform, Indie
  • Gameliner score -

Video: Over-the-top shooter My Friend Pedro aangekondigd voor pc en Switch

Devolver Digital heeft de shooter My Friend Pedro aangekondigd voor de pc en Nintendo Switch. De game is in ontwikkeling bij Deadtoast en biedt heerlijke over-the-top gevechten waarbij je behoorlijk creatief te werk kunt gaan.

In My Friend Pedro ga je als de gemaskerde Pedro, met Antonio Banderas-achtige stem, de strijd aan met verschillende bendes. Hierbij krijg je de beschikking over diverse wapens, en de mogelijkheid om slow-motion en de omgeving tegen de vijanden uit de onderwereld te gebruiken.

My Friend Pedro verschijnt begin 2019 voor de pc en Nintendo Switch.

BRON Devolver Digital

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?