Check hier alle Gameliner Awards Gameliner Awards 2020-content
Metal Gear Solid: Peace Walker
  • ONTWIKKELAAR Kojima Productions
  • EERSTE RELEASEDATUM 17 juni 2010
  • PLATFORMEN PlayStation Portable
  • GAMELINER SCORE

Video: Ouderwets lange trailer Metal Gear Solid: Peace Walker

Metal Gear Solid is vooral bekend vanwege zijn lange cutscenes. Sommige waarderen het, sommige haten het. Waar Metal Gear Solid ook voor bekend staat, is zijn lange trailers. Zo was de trailer van Metal Gear Solid 3: Snake Eater rond de 20 minuten. Ook Metal Gear Solid 4 had trailers die soms erg lang waren.

Metal Gear Solid: Peace Walker is hier geen uitzondering op. Vandaag is er een 9 minuten durende video verschenen op het internet. Check de video hieronder.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?