DiRT 4

  • Ontwikkelaar Codemasters
  • Eerste releasedatum 9 juni 2017
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • Genre Racing
  • Gameliner score

Video: Opwaaiend zand in DiRT 4 launchtrailer

Zojuist is er een launchtrailer van DiRT 4 vrijgegeven. Opwaaiend zand door de krachtige off-road voertuigen zien we terug in de trailer. De twee besturingsmodi: Gamer en Simulation bieden nieuwkomers toegankelijkheid en veteranen verdieping.

Ook is het mogelijk om zelfs tracks te genereren met het Your Stage-systeem, mee te doen aan de strijd in het FIA World Rallycross Championship en de open events in Joyride. Je kunt je vaardigheden verbeteren in de nieuwe Dirt Academy en je carrière opbouwen in Career Mode. Bekijk de trailer hier.

Nog even wachten en dan kun je vol gas. DiRT 4 verschijnt 9 juni voor de PlayStation 4, Xbox One en de pc. Ben je benieuwd naar onze bevindingen? Lees dan onze review van DiRT 4.

BRON Persbericht Codemasters

Over auteur Philip Zeldenthuis

Philip Zeldenthuis Philip gaat niet van huis zonder zijn rode pen op zak. Ondanks het gebrek aan tijd, heeft hij altijd wel wat tijd over om wat d-tjes en t-tjes te corrigeren of beter nog, voor een groots avontuur in de meest uitgebreide RPG’s. In zijn lange leven heeft Philip al flink wat consoles versleten. Hij is echter nog lang niet klaar!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?