Days Gone
  • ONTWIKKELAAR SIE Bend Studio
  • RELEASEDATUM 26 april 2019
  • PLATFORMEN PlayStation 4
  • GENRE RPG, Survival horror
  • GAMELINER SCORE

Video: Opnieuw video voor Days Gone

We hebben al heel wat mooie beelden mogen aanschouwen van Days Gone tijdens deze E3. Sony was echter nog niet klaar een gooit nog een video onze kant op.

Het is de aansluiter op degene die we gisteren al konden bekijken. Opnieuw biedt de video negen minuten aan gameplay, maar dit keer vanaf een minder stealthy kant. Tig vijanden rennen op je af met alleen jou als doelwit. Heel veel succes.

Days Gone verschijnt op 22 februari 2019 voor de PlayStation 4.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?