Video: Open bèta van Battleborn start volgende maand

Geplaatst: 23 maart 2016 13:50
Aangepast: 15 mei 2018 16:17

2K Games en Gearbox Software hebben de open bèta van Battleborn aangekondigd. De bèta start 8 april voor de PlayStation 4 en 13 april voor de pc en Xbox One. Ongeacht de verschillende startdata heeft iedereen tot 18 april de tijd om in de wereld van Battleborn te duiken. PlayStation 4-spelers kunnen dus langer genieten. Ook krijgen zij een bedankje, namelijk het eerste DLC-pakket en automatisch beschikking tot speelbaar personage Alani.

De open bèta geeft toegang tot twee verhaalepisodes, Void's Edge en The Algorithm. De verhaalmodus van Battleborn werkt namelijk als een tv-serie. In elke aflevering speel jij (eventueel met anderen) de hoofrol. In totaal zijn er acht aflevering en elke aflevering is een opzichzelf staand verhaal. Het verhaal focust zich op de strijd voor Solus, de laatste overgebleven ster.

Daarnaast heb je in de bèta toegang tot alle 25 speelbare karakters, loot, gear en de volledige progression systems. Verder kun je ook van de multiplayermodus proeven. 2K Games en Gearbox Software hebben twee van de drie modi opengesteld, Incursion en Meltdown.

Houd wel rekening met ruimte op je harde schijf. Afhankelijk van jouw platform heb je 12GB (pc), 8.5GB (PlayStation 4) of 11GB (Xbox One) nodig.

Battleborn is vanaf 3 mei verkrijgbaar voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Bron: 2K Games-persbericht
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Battleborn

Series

-

Uitgever

2K Games

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

3 mei 2016

Ontwikkelaar

Gearbox Software

Gameliner Awards

-

Lees meer