Video: Op welke console vang jij de spoken?

In Europa kunnen we al bijna aan de slag met Ghostbusters voor de PlayStation 2 en 3, de bezitters van een andere console zullen nog iets langer moeten wachten voor ze met de spokenvangers kunnen spelen.

Mocht je nog niet weten of je binnenkort de game al aanschaft, of dat je nog even wacht tot later dit jaar, bekijk dan onderstaand filmpje even, en oordeel zelf of je liever spoken vangt op de Xbox 360 of op de PlayStation 3.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?