Radical Heights

  • ONTWIKKELAAR LawBreakers
  • RELEASEDATUM Onbekend
  • PLATFORMEN Pc
  • GAMELINER SCORE -

Video: Ontwikkelaar LawBreakers werkt aan nieuwe game genaamd Radical Heights

Boss Key Production bracht ons vorig jaar de game LawBreakers. Erg goed deed de game het niet en de ontwikkelaar gaf dan ook aan bezig te gaan met een nieuwe titel. Middels een nieuwe trailer wist het bedrijf Radical Heights te onthullen.

Radical Heights moet een soort battle royale-modus worden en lang hoeven we niet te wachten. De titel is namelijk morgen al te spelen. Wat je er precies van kan verwachten, zie je in de trailer hieronder.

Radical Heights is vanaf morgen beschikbaar middels Steam Early Access.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?