Le Tour de France - Season 2014

  • Ontwikkelaar Cyanide Studio
  • Eerste releasedatum 19 juni 2014
  • Platformen Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 4
  • Genre Sport
  • Gameliner score

Video: Officiële trailer L.A Noire voor Nintendo Switch vrijgegeven

De lancering van de L.A. Noire remaster voor de Nintendo Switch, PlayStation 4 en Xbox One komt steeds dichterbij. Als voorafje heeft Rockstar Games een officiële trailer vrijgegeven voor de de versie op de Switch.

L.A. Noire werd voor het eerst gelanceerd op 17 mei 2011 voor de PlayStation 3 en Xbox 360 en later ook de pc. In de game speel je als een politie officier van Los Angeles Police Department en is het aan de speler om onderzoek te doen naar sporen, verdachten te verhoren en andere acties uit te voeren om verschillende zaken op te lossen. De remaster voor de Nintendo Switch bevat de volledige basisgame inclusief downloadbare content. Daarnaast zijn verschillende aspecten aangepast voor de Switch, waaronder nieuwe besturingsmogelijkheden voor de Joy-Cons.

L.A. Noire is vanaf 14 november verkrijgbaar voor de Nintendo Switch, PlayStation 4 en Xbox One.

BRON Rockstar Games

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?