Video: Officiële Stimulus Map Pack trailer

Gisteren lieten we jullie al de eerste bewegende beelden zien van de Stimulus Package van Modern Warfare 2. Vandaag zijn de officiële beelden verschenen.

Volgende week komt de Stimulus Map Pack uit voor 1200 Microsoft Points. Dat is relatief veel voor een Map Pack, die gewoonlijk 800 Microsoft Points kost. Check hieronder de officiële trailer van de Map Pack.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?