Video: Ode aan het beroemde pixel tijdperk

De games worden vandaag de dag steeds maar mooier en zullen in de toekomst zonder twijfel nog dichter bij de werkelijkheid gaan komen. Er zijn nog maar een paar veteranen die nog weten hoe het tientallen jaren allemaal begon met, jawel, pixels.

Om het geheugen van die veteranen nog eens op te frissen en voor iedereen die ook houdt van games heeft Patrick Jean zich uitgeleefd en New York onderworpen aan het regime van de pixels. Benieuwd wat je je daarbij voor moet stellen? Kijk dan snel naar de onderstaande video en geniet!

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?