Video: No More Heroes 2 hakt in nieuwe trailer

Grasshopper is een abstracte ontwikkelaar die met games komt als Killer7 en No More Heroes. Binnenkort komt de ontwikkelaar met No More Heroes 2: Desperate Struggle.

In No More Heroes 2 zul je weer meer gaan hakken, snijden en wapens van het internet kopen. De game verschijnt in begin 2010 en om het wachten wat draaglijker te maken, is er vandaag een nieuwe trailer verschenen.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?