Video: Nintendo week 35

In de 'Nieuwste trailers' laten we jullie elke zaterdag de nieuwste trailers zien die afgelopen week zijn uitgekomen voor de Nintendo Wii en de Nintendo DS. Elke zaterdag kunnen jullie dus gennieten van de nieuwste trailers, geselecteerd door Gameliner.

Deze zaterdag hebben we weer een hoop trailers voor jullie. Dit keer is Metroid: Other M echter nergens te bekend. We beginnen dit keer met Kirby's Epic Yarn.

Onze pluizige roze vriend duikt namelijk op in weer een nieuwe trailer.

Ook mickey is te zien in weer een nieuw deel van de Epic Mickey openingsmovie.

Spider-Man en Batman tonen hun launch trailer.

Prof. Layton duikt weer in een nieuw mysterie.

Golden Sun keert terug op de DS.

Pokemon Black & White laten zich zien in Japanse TV Spots.

En natuurlijk verschijnen er ook weer een aantal WiiWare games.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?