Video: Nintendo week 33

In de 'Nieuwste trailers' laten we jullie elke zaterdag de nieuwste trailers zien die afgelopen week zijn uitgekomen voor de Nintendo Wii en de Nintendo DS. Elke zaterdag kunnen jullie dus gennieten van de nieuwste trailers, geselecteerd door Gameliner.

Afgelopen week hebben jullie 'Wii-Kend' moeten missen, maar daarvoor hebben we de 'Nieuwste trailers' in return. Hier zullen niet alleen exclusieve Wii-titels in te zien zijn, want we hebben voor jullie nu ook de nieuwste DS trailers.

En we beginnen deze week met de Wii-titel Metroid: Other M.

GoldenEye 007 toont zijn karakters, wapens, enz.

Ghost Recon voor het eerst op de Wii.

Ook Pac-Man Party toont nieuwe gameplaybeelden.

Family Trainer: Treasure Adventure.

En als laatste Wii-titel hebben we Gormiti: The Lords of Nature.

Natuurlijk hebben we ook nog een aantal DS-titels in petto, namelijk Okamiden.

En als laatst Super Scribblenauts.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?