Fortnite
  • ONTWIKKELAAR Epic Games
  • EERSTE RELEASEDATUM 25 juli 2017
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One, iOS, Android, Nintendo Switch
  • GENRE Third Person Shooter, Battle Royale
  • GAMELINER SCORE -

Video: Ninja reageert op ban pro Fortnite-speler

Eerder deze week werd Fortnite pro FaZe Jarvis verbannen vanwege het gebruik van cheats. Ninja reageert nu op de ban van deze pro Fortnite-speler.

Deze week was niet goed begonnen voor streamer FaZe Jarvis. Deze Fortnite pro werd permanent verbannen na het gebruik van een aimbot. Jarvis werd door Epic Games permanent verbannen van Fortnite omdat hij cheats gebruikte, wat tegen de regels is. Tyler "Ninja" Blevins, 's werelds bekendste Fortnite-speler heeft nu in een video gereageerd op deze ban die zijn mede-creator heeft gekregen. Volgens Ninja is het terecht dat Jarvis gestraft wordt, maar hij vindt de permanente ban wel wat overdreven. Het is volgens de streamer oneerlijk dat een bekende contentmaker, die letterlijk zijn brood verdient met het spelen van Fortnite, zijn enige bron van inkomen wordt ontnomen. Volgens Ninja mogen bekende contentmakers in zo'n geval best een beetje voorgetrokken worden.

Of de ban op FaZe Jarvis hierna door Epic Games wordt verlicht, is niet bekend.

BRON Ninja

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?