Video: Nieuwe video Pokémon Legends: Arceus toont features

Geplaatst:

Er is weer een nieuwe video van Pokémon Legends: Arceus uitgebracht. Deze video van een halve minuut laat ons zien welke features er in de game zitten.

Het is nog maar heel even tot de releasedatum van Pokémon Legends: Arceus. In de tussentijd probeert Nintendo ons alvast lekker te maken middels nieuwe trailers die ons steeds een beetje meer van de game laten zien. Zo hebben we onlangs nog een zes minuten durende overzichtstrailer van Pokémon Legends: Arceus mogen zien. In deze uitgebreide trailer konden we zien hoe de gameplay eruit ziet en wat we er allemaal van kunnen verwachten. Nintendo heeft nu een nieuwe video online gezet die maar een halve minuut duurt. In deze halve minuut kunnen we echter goed zien welke verschillende Pokémon we straks in Hisui tegen kunnen komen, hoe de wereld eruitziet en hoe we ons door de grote wereld heen kunnen verplaatsen.

Pokémon Legends: Arceus komt op 28 januari naar de Nintendo Switch.

Bron: Nintendo
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Pokémon Legends: Arceus

Series

Pokémon

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

Platforms

Nintendo Switch

Releasewindow

28 januari 2022

Ontwikkelaar

Game Freak

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord