Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

Pokémon Legends: Arceus

  • Ontwikkelaar Game Freak
  • Eerste releasedatum 28 januari 2022
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre Open-World, JRPG
  • Gameliner score -

Video: Nieuwe video Pokémon Legends: Arceus toont features

Er is weer een nieuwe video van Pokémon Legends: Arceus uitgebracht. Deze video van een halve minuut laat ons zien welke features er in de game zitten.

Het is nog maar heel even tot de releasedatum van Pokémon Legends: Arceus. In de tussentijd probeert Nintendo ons alvast lekker te maken middels nieuwe trailers die ons steeds een beetje meer van de game laten zien. Zo hebben we onlangs nog een zes minuten durende overzichtstrailer van Pokémon Legends: Arceus mogen zien. In deze uitgebreide trailer konden we zien hoe de gameplay eruit ziet en wat we er allemaal van kunnen verwachten. Nintendo heeft nu een nieuwe video online gezet die maar een halve minuut duurt. In deze halve minuut kunnen we echter goed zien welke verschillende Pokémon we straks in Hisui tegen kunnen komen, hoe de wereld eruitziet en hoe we ons door de grote wereld heen kunnen verplaatsen.

Pokémon Legends: Arceus komt op 28 januari naar de Nintendo Switch.

BRON Nintendo

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?