Video: Nieuwe Twilight in de Sims 3: Wereldavonturen

In De Sims 3: Wereldavonturen gaan je Sims op avontuur naar verre, bestaande plekken. Je kunt natuurlijk ook andere dingen doen met deze expansion.

Zo heeft iemand een parodie gemaakt op de nieuwe film; Twilight: New Moon, die vanaf gisteren wereldwijd in de bioscopen is te zien. Check de parodie hieronder. Ook echte Twilight-fans zullen de video leuk vinden.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?