Video: Nieuwe trailers en songs van The Beatles Rock Band

Er is weer een nieuwe trailer van The Beatles: Rock Band opgedoken. Zoals jullie allen wel weten is dit een van de laatste producties van Harmonix. Volgens de makers is het niet gewoon een vervolg van Rock Band, maar een nieuwe - van de grond af gebouwde - game.

The Beatles Rock Band komt uit op de Xbox 360, PlayStation 3 en Wii op 9 september. Tot nu toe zijn de volgende downloadbare albums al bevestigd: Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band, Rubber Soul en Abbey Road.

Trouwens, er is niet alleen een nieuwe trailer. Er zijn ook nieuwe songs aangekondigd (eerst het nieuw liedje en dan waar je ze kan spelen):

-

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?