Need for Speed Payback
  • ONTWIKKELAAR Ghost Games
  • EERSTE RELEASEDATUM 10 november 2017
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE Racing
  • GAMELINER SCORE

Video: Nieuwe trailer voor Need for Speed: Payback

Electronic Arts en Ghost Games hebben een nieuwe trailer voor Need for Speed: Payback vrijgegeven, genaamd: Welcome to Fortune Valley. In deze video wordt de nieuwe wereld van de game geïntroduceerd.

In de grootste open wereld die de Need for Speed-reeks ooit heeft gezien, kunnen spelers in Need for Speed: Payback door verschillende gebieden cruisen terwijl zij verscheidene evenementen en activiteiten meemaken, en daarnaast vele objecten in de desbetreffende gebieden verzamelen. In de video zien wij onder andere het schitterende Silver Rock en het droge terrein van Liberty Desert. Spelers kunnen de auto aanpassen zoals zij zelf willen om zo de ultieme rijervaring te creëren.

Need for Speed: Payback is verkrijgbaar vanaf 10 november 2017 voor de PlayStation 4, Xbox One en pc.

BRON Gematsu

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?