GRIP: Combat Racing
  • ONTWIKKELAAR Caged Element Inc.
  • EERSTE RELEASEDATUM 2 februari 2016
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • GENRE Actie, Racing, Indie
  • GAMELINER SCORE

Video: Nieuwe trailer voor combatracer GRIP uitgebracht

Mindscape, Wired Productions Ltd. en Caged Element hebben een nieuwe trailer voor de combatracer GRIP uitgebracht. Leden uit het originele team achter de klassieke combatracer Rollcage laten racefans kennismaken met een arcaderacer met snelheden boven 767 mph.

GRIP biedt negentien tracks in vijandige en buitenlandse werelden en een arsenaal van elf wapens en power-ups. Met de mijnen, raketten, explosieve pijlen, schilden en turbo's kun je niet alleen je vijanden uitschakelen, maar ook de omgeving beïnvloeden. Je hebt de keuze uit vijftien gepantserde auto's die je kunt personaliseren met paintjobs, stickers, wielen en andere details. Mindscape en Wired Productions komen dit jaar met meer informatie over de tracks, wapens en modi waaronder Carkour en Arena. Bekijk de trailer hier.

GRIP is momenteel beschikbaar in early access op Steam, met een volledige release gepland voor PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en de pc dit najaar.

BRON Persbericht Mindscape

Over auteur Philip Zeldenthuis

Philip Zeldenthuis Philip gaat niet van huis zonder zijn rode pen op zak. Ondanks het gebrek aan tijd, heeft hij altijd wel wat tijd over om wat d-tjes en t-tjes te corrigeren of beter nog, voor een groots avontuur in de meest uitgebreide RPG’s. In zijn lange leven heeft Philip al flink wat consoles versleten. Hij is echter nog lang niet klaar!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?