Code Vein

  • ONTWIKKELAAR Bandai Namco Studios
  • RELEASEDATUM 2019
  • PLATFORMEN Nintendo Wii U, PlayStation 4, Xbox One
  • GAMELINER SCORE -

Video: Nieuwe trailer voor Code Vein bevat flink wat actie

We hebben inmiddels behoorlijk wat mooie dingen mogen zien van Code Vein, maar vanaf vandaag mogen we daar weer wat nieuws bij tellen. Bandai Namco onthulde een nieuwe trailer van de game.

In deze trailer lijkt de actie behoorlijk centraal te staan en we kunnen daar dan ook flink wat van aanschouwen. We zien de personages Mia en Louis behoorlijk ass kicken in twee verschillende dungeons. De video bekijk je hieronder.

Code Vein moet ergens in 2018 uitkomen voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?