Black Clover: Quartet Knights

  • Ontwikkelaar Bandai Namco Studios
  • Eerste releasedatum 2018
  • Platformen PlayStation 4
  • Gameliner score

Video: Nieuwe trailer voor Black Clover: Quartet Knights uitgebracht

Bandai Namco heeft voor Black Clover: Quartet Knights een nieuwe trailer uitgebracht. De trailer introduceert Juno, één van de speelbare personages.

Juno toont in de trailer zijn aanvallen die op wind, creation en spirit magie gebaseerd zijn. Zo kan hij magische dolken tevoorschijn toveren en deze naar zijn vijanden gooien, tornado's creëren en gebruikmaken van Sylph's Blessing. Juno's arsenaal is perfect voor het bevechten van vijanden op langere afstand. Bekijk de trailer hier.

Black Clover: Quartet Knights komt in 2018 naar de PlayStation 4 en de pc.

Over auteur Philip Zeldenthuis

Philip Zeldenthuis Philip gaat niet van huis zonder zijn rode pen op zak. Ondanks het gebrek aan tijd, heeft hij altijd wel wat tijd over om wat d-tjes en t-tjes te corrigeren of beter nog, voor een groots avontuur in de meest uitgebreide RPG’s. In zijn lange leven heeft Philip al flink wat consoles versleten. Hij is echter nog lang niet klaar!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?