Forza Motorsport 4

  • Ontwikkelaar Turn 10 Studios
  • Eerste releasedatum 14 oktober 2011
  • Platformen Xbox 360
  • Genre Racing
  • Gameliner score

Video: Nieuwe trailer van Top Gear track in Forza Motorsport 4

Microsoft heeft een nieuwe trailer van Forza Motorsport 4 vrijgegeven. In deze trailer zien we de baan die absoluut in een race-sim aanwezig hoort te zijn, de baan van Top Gear.

Dit jaar komt alweer het vierde deel van Forza Motorsport uit en deze keer met een track die absoluut binnen het race-simulatie genre hoort. De track van het bekende britse tv-programma Top Gear zal volledig aanwezig zijn in Forza Motorsport 4. Dus we kunnen binnenkort allemaal de Stig in ons loslaten. Bekijk hieronder de trailer.

Forza Motorsport 4 komt uit op 11 oktober exclusief voor de Xbox 360.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?