Check hier alle PlayStation State of Play content

Video: Nieuwe trailer van Dark Void

Dark Void gaat over een strijd tegen een buitenaards ras. Het ras was eerst verbannen door de mensheid, maar dat pikken ze natuurlijk niet. Dark Void verschijnt voor de Xbox 360, PC en PlayStation 3.

Vandaag is er een nieuwe trailer verschenen van Dark Void die wat meer gameplay van de game laat zien. Check de trailer hieronder.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?