Video: Nieuwe trailer The Incredibles 2

The Incredibles zijn terug met een nieuwe trailer voor het vervolg op Pixar's superheldenfamilie. De familie heeft een periode van rust gekend maar mag weer aan de bak. Althans, het hoofd van het gezin, maar dat is dit keer niet de man des huizes.

Elastigirl heeft een nieuwe baan gekregen als superheldin om het imago van superhelden op te vijzelen. Dit is niet makkelijk en Mr. Incredible zelf mag het gezin onderhouden. Uiteraard gaat dit niet zonder slagen of stoten en mag de gehele familie het strakke latex pakje aantrekken in The Incredibles 2.

The Incredibles 2 gaat op 27 juni 2018 in Nederland in premiere.

BRON Youtube
TAGS

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?