Video: Nieuwe trailer Super Mario Galaxy 2

Normaal gesproken laten we in het wii-kend je de nieuwste trailers voor de Nintendo Wii zien, maar voor vandaag maken wij graag een uitzondering.

Vanochtend kon je de nieuwste beelden zien van Metroid: Other M en hieronder in dit nieuwsbericht de nieuwste beelden van Super Mario Galaxy 2.

Fantastisch om te zien hoe we steeds nieuwe uitwerkingen van ideeën voorgeschoteld krijgen. Super Mario Galaxy 2, die verschijnt op 11 juni, blijft zich vernieuwen.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?