Need for Speed Payback
  • ONTWIKKELAAR Ghost Games
  • EERSTE RELEASEDATUM 10 november 2017
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE Racing
  • GAMELINER SCORE

Video: Nieuwe trailer Need for Speed Payback

Er is een nieuwe trailer uit voor Need for Speed Payback. Dit nieuwste deel van de bekende Need for Speed franchise focust niet alleen op de race, maar ook op de auto's.

De trailer laat zien dat je unieke mogelijkheden hebt om je eigen auto samen te stellen. Hiervoor moet je natuurlijk wel de juiste in-game artikelen hebben. Zo kun je oude klassieke wagens renoveren, maar het is te verwachten dat dit ontzettend veel speeltijd gaat kosten. Desondanks zal dit voor veel spelers zeker de moeite waard zijn.

Need for Speed Payback zal op 10 november uitkomen, maar pre-order is mogelijk.

BRON EA

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?