Far Cry 3

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum 29 november 2012
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • Genre First-Person Shooter, Open-World
  • Gameliner score

Video: Nieuwe trailer Far Cry 3 Classic Edition onthuld

Far Cry 3 mag dan inmiddels al wat jaren oud zijn, de Classic Edition ziet vandaag diens eerste release. Om dit te vieren bracht Ubisoft een nieuwe trailer uit.

In de trailer zien we wat meer van het verhaal, maar ook hoe de grafische update de beelden heeft verbeterd. Duidelijk wordt dat de fans hun hart weer op kunnen halen. De trailer check je hieronder.

Mensen in het bezit van de Season Pass voor Far Cry 5 kunnen vanaf vandaag aan de slag met Far Cry 3 Classic Edition. Los is deze verkrijgbaar vanaf 26 juni.

BRON Ubisoft

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?