Video: Nieuwe trailer Dawn of War 2: Chaos Rising

Het heeft ons bijna onze ziel gekost in de strijd tegen de chaos demonen die dit relikwie bewaakten, maar we hebben weer nieuwe bewegende beelden van de binnenkort verkrijgbare stand-alone uitbreiding op Dawn of War 2, onder de titel Dawn of War 2: Chaos Rising.

Waar de eerste trailer slechts een korte indruk gaf van de nieuwe tegenstander, gaat deze tweede trailer dieper in op de machten van chaos, aartsvijand van de Blood Ravens.

Dawn of War 2: Chaos Rising verschijnt in maart voor de pc.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?