Video: Nieuwe seizoen North Star van Rainbow Six Siege onthuld

Geplaatst: 25 mei 2021 15:12
Aangepast: 25 mei 2021 15:12

Het tweede seizoen van Tom Clancy's Rainbow Six Siege’ zesde jaar is bekendgemaakt. Ubisoft heeft met een trailer de eerste gameplaybeelden gedeeld.

De wereldkampioen van Rainbow Six Siege is pas net gekroond, maar er staat alweer een nieuw seizoen te wachten op de spelers. Het tweede seizoen van het zesde jaar heet North Star en introduceert onder andere een nieuwe operator. Thunderbird, uit Nakoda, Noord-Amerika, is een verdediger die is uitgerust met een Koná-station. Met dit apparaat wordt elke speler die in de buurt is genezen, zowel teamgenoten als tegenstanders. In de trailer is ook te zien hoe spelers die zijn neergeschoten, worden genezen als ze nog niet dood zijn. De gameplaytrailer geeft ook een eerste blik op de aangepaste map Faleva. De aanpassingen zijn gedaan om de map competitiever en meer in balans te maken. Zo zijn de meeste buitenmuren niet meer te verwoesten en is de plattegrond binnen compleet veranderd. Naast deze veranderingen komen er onder andere ook een aantal balanswijzigingen voor operators Melusi, Smoke, Mira en Nøkk, een herbewerking van het scorebord en de toevoeging van lijk-iconen.

Het nieuwe seizoen van Rainbow Six Siege is live vanaf 14 juni op pc, Xbox One en PlayStation 4. Vanaf vandaag is het nieuwe seizoen al beschikbaar voor de testserver voor pc.

Bron: Ubisoft
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Tom Clancy's Rainbow Six Siege

Series

Tom Clancy's Rainbow Six

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

1 december 2015

Ontwikkelaar

Ubisoft

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord