Check hier alle PlayStation State of Play content

Video: Nieuwe Ratchet & Clank beelden

Insomniac Games is op dit moment nog bezig met het derde deel van Ratchet & Clank. A Crack in Time is de opvolger van Ratchet & Clank: Quest for Booty en Ratchet & Clank: Tools of Destruction.

Om een waardige opvolger te worden van de vorige delen in de serie moet de game zich natuurlijk wel eerst bewijzen. Er zijn dan ook drie nieuwe video's van de game verschenen om ons te overtuigen. Wat vind jij ervan?

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?