Video: Nieuwe Ragnarok DS trailer

Ragnarok Online is één van de grotere gratis RPG's van het moment. Binnenkort zal deze game ook op de Nintendo DS verschijnen, zodat spelers het spel overal met zich mee kunnen nemen. De DS versie bevat exclusieve touch controls en zal items bevatten die niet in de PC versie te verkrijgen zijn.

Hieronder de nieuwe trailer.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?