Video: Nieuwe overzichtstrailer voor Captain Toad: Treasure Tracker uitgebracht

Geplaatst: 20 juni 2018 17:15
Aangepast: 22 juli 2018 11:19

Nintendo heeft een nieuwe overzichtstrailer voor Captain Toad: Treasure Tracker uitgebracht. De trailer toont vier gloednieuwe levels gebaseerd op de velden uit Super Mario Odyssey.

In Captain Toad: Treasure Tracker kan Toad-baas vanwege zijn zware rugzak niet springen. Dus om hem langs de vijanden, valstrikken en andere obstakels te loodsen moet je zijn route goed plannen. De game bevat meer dan zeventig levels en vier van deze levels zijn gebaseerd op de velden uit Super Mario Odyssey: Stedenrijk, Woestijnrijk, Watervalrijk en Kookrijk. Je kunt deze zelf vrijspelen of direct toegang krijgen door de amiibo-figuren van die game te scannen. Je kunt de gratis demo proberen die nu in de Nintendo eShop verkrijgbaar is. Bekijk de trailer hier.

Captain Toad: Treasure Tracker is vanaf 13 juli verkrijgbaar voor de Nintendo Switch en Nintendo 3DS-systemen.

Bron: Persbericht Nintendo Benelux BV
Philip Zeldenthuis Eindredacteur

Philip gaat niet van huis zonder zijn rode pen op zak. Ondanks het gebrek aan tijd, heeft hij altijd wel wat tijd over om wat d-tjes en t-tjes te corrigeren of beter nog, voor een groots avontuur in de meest uitgebreide RPG’s. In zijn lange leven heeft Philip al flink wat consoles versleten. Hij is echter nog lang niet klaar!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Captain Toad: Treasure Tracker

Series

-

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

Platforms

Nintendo Wii U, Nintendo 3DS, Nintendo Switch

Releasedatum

2 januari 2015

Ontwikkelaar

Nintendo

Gameliner Awards

-

Lees meer