Check hier alle PlayStation State of Play content

Overwatch 2

  • Ontwikkelaar Blizzard Entertainment
  • Eerste releasedatum 2022
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score -

Video: Nieuwe Overwatch 2-videos tonen aanpassingen heroes

In twee nieuwe videos van Overwatch 2 worden de aanpassingen van twee heroes in de game getoond. Het gaat om de personages Bastion en Sombra.

Overwatch 2 werd in 2019 officieel aangekondigd en is op dit moment nog steeds in ontwikkeling. Door de jaren heen heeft Blizzard verschillende details onthuld, zoals dat de 2PVP 5V5 gaat worden in het vervolg. Nu heeft de ontwikkelaar twee nieuwe videos uitgebracht die de aanpassingen van twee bespeelbare heroes laten zien. De eerste gaat om Bastion. Zo heeft zijn design een uitgebreide update gekregen en Bastion geen self-repair knop meer. De tweede hero is Sombra. In Overwatch 2 heeft zij minder CC abilities, maar wel de potentie om meer schade aan te richten. Beide videos zijn hieronder in zijn geheel te bekijken.

Overwatch 2 moet gaan uitkomen op de PlayStation 4, Xbox One, pc en de Nintendo Switch. Een releasedatum voor de game is nog niet bekend.

BRON Blizzard

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?