Video: Nieuwe Mewtwo-achtige Pokémon in Pokémon X en Pokémon Y

In de meest recente episode van 'Pokémon Smash' heeft Pokémon-director, junichi Masuda, bevestigd dat de pas ontdekte Pokémon, welke erg veel lijkt op Mewtwo, daadwerkelijk bestaat.

De naam van de nieuwe Pokémon werd helaas niet genoemd tijdens de episode. Interessant genoeg bevestigde Masuda niet of de Pokémon gerelateerd is aan Mewtwo.

Nintendo daarnaast ook met de onderstaande video op de proppen, waar je de nieuwe Pokémon in actie kunt zien.

Mewtwo is een kloon van de legendarische Pokémon Mew, dus er is een grote kans dat de nieuwe Pokémon een andere kloon is van Mew, Mewthree?.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?