Assassin's Creed Chronicles: India
  • ONTWIKKELAAR Climax
  • EERSTE RELEASEDATUM 12 januari 2016
  • PLATFORMEN Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • GENRE Actie, Avonturen
  • GAMELINER SCORE -

Video: Nieuwe launchtrailer voor Assassin's Creed Chronicles: India

Het tweede deel van de Assassin's Creed Chronicles-triologie is verkrijgbaar. Assassin's Creed Chronicles: India volgt Assassin's Creed Chronicles: China op en is inmiddels beschikbaar voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Dit weerhoudt Ubisoft er echter niet van om nog een Europese launchtrailer met ons te delen.

In Assassin's Creed Chronicles: India kruip je in de huid van Arbaaz Mir, een Master Assassin. Het is jouw taak om jouw geliefde te bevrijden uit de handen van jouw vijanden. Daarnaast moet je gestolen voorwerpen terug vinden.

BRON YouTube

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?