Video: Nieuwe info over de nieuwe stad in Age of Conan

Eind vorige maand werd bekend dat update 105 voor Age of Conan niet zomaar een simpele update zou zijn. Nee, je krijgt gratis een hele nieuwe stad voor je kiezen als je deze update binnenhaalt.

Vandaag zijn er twee nieuwe video's verschenen, waarin verder wordt ingegaan op de nieuwe stad van de update: Tarantia Commons.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?