Gran Turismo

  • Ontwikkelaar Polyphony D.
  • Eerste releasedatum 2 oktober 2009
  • Platformen PlayStation Portable
  • Genre Racing
  • Gameliner score -

Video: Nieuwe Gran Turismo game aangekondigd

Zojuist heeft Sony PlayStation tijdens de persconferentie op de Paris Games Week een nieuwe telg in de Gran Turismo-reeks aangekondigd voor de PlayStation 4. De game krijgt de naam Gran Turismo Sport mee en zal een open bèta krijgen begin 2016.

De ontwikkelaar Polyphony Digital zal samenwerken met de FIA, om zo'n realistisch mogelijk game neer te zetten. Net als in vorige delen kun je je favoriete automerk kiezen en namens een bepaalde land deelnemen aan de kampioenschap. De game krijgt twee kampioenschappen die gelijk lopen aan de wedstrijden die in echte wereld zullen plaatsvinden.

Een releasedatum is nog niet genoemd. Wel kun je je opgeven voor de open bèta, die begin 2016 moet plaatsvinden.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?