Check hier alle Gameliner Awards Gameliner Awards 2019-content
Resident Evil 0 HD Remaster
  • ONTWIKKELAAR Capcom
  • EERSTE RELEASEDATUM 19 januari 2016
  • PLATFORMEN Pc, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • GENRE Horror
  • GAMELINER SCORE -

Video: Nieuwe gameplaybeelden van Resident Evil 0 HD Remaster

Tijdens de Tokyo Game Show zijn er nieuwe gameplaybeelden van Resident Evil 0 HD Remaster getoond en deze zijn hieronder te bekijken. De beelden zijn afkomstig van IGN en laten zien hoe de hoofdpersonages een oud landhuis verkennen.

Resident Evil 0 HD Remaster zal begin 2016 verschijnen voor de PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One, Xbox 360 en pc.

BRON IGN

Over auteur Kees Wijnhorst

Kees Wijnhorst Kees wordt ook wel de koning van het nieuws genoemd. Met letterlijk duizenden berichten op zijn naam is het dan ook een wonder dat Kees überhaupt nog tijd om te gamen heeft. Onze eigen Agent 47 - zij het niet zo kaal en ‘ietsjes’ minder kil - maakt als een echte hitman korte metten met alle geruchten die op het internet rondgaan. Just leave him to prepare...

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?