Video: Nieuwe gameplaybeelden NFS Shift

De raceserie Need For Speed probeert zich dit jaar weer terug op de kaart te zetten, na de vorige tegenvallende delen. Met Need For Speed: Shift lijkt de serie het niveau van de gloriedagen van weleer weer te behalen, maar kunnen we dit natuurlijk niet met zekerheid zeggen tot we de volledige game hebben gespeeld.

Need For Speed: Shift verschijnt voor de PC, Xbox 360, PlayStation 3 en de PSP.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?