Donkey Kong Country: Tropical Freeze

  • ONTWIKKELAAR Retro Studios
  • RELEASEDATUM 21 februari 2014, (Wii U), 4 mei 2018 (NSW)
  • PLATFORMEN Nintendo Wii U, Nintendo Switch
  • GENRE Actie, Avonturen, RPG (NSW)
  • GAMELINER SCORE

Video: Nieuwe gameplaybeelden Donkey Kong Country: Tropical Freeze

Donkey Kong Country: Tropical Freeze werd in januari aangekondigd tijdens een Nintendo Direct-aflevering voor de Nintendo Switch. Je kunt in deze heruitgave voor het eerst met de swingende gorilla Funky Kong spelen als toevoeging als makkelijke modus. Zojuist zijn er nieuwe gameplaybeelden op het internet opgedoken die je hieronder kunt bekijken.

De game is nagenoeg hetzelfde als het origineel uit 2014 die op de Wii U verscheen. De game heeft als toevoeging niet vier, maar vijf speelbare personages. De gorilla surft met zijn surfplank soepeltjes het level door. Funky Kong lijkt dezelfde krachten als Donkey te hebben, blijft net als Dixie en Diddy een tijdje in de lucht hangen door zijn surfplank te draaien en kan zich daarmee ook makkelijk manoeuvreren door het level.

Donkey Kong Country: Tropical Freeze verschijnt op 4 mei voor de Nintendo Switch.

BRON GameXplain

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?